מוקד 24/7

תמיד לצידך

טכנולוגיה גדולה – מידות קטנות

מחלקת המחקר והפיתוח של בלפור אירופה עמלה זה שנים רבות על שכלול ציוד הייבוש שבשימוש החברה. המגמה – מזעור הציוד מבלי להתפשר על העוצמה והיעילות.
זה מקרוב הצטיידה בלפור ישראל ביבשן הספיחה המתקדם – AD – BELFOR 10.

יבשן AD – BELFOR 10 – קטן עם יכולות גדולות

המכשיר העוצמתי והקומפקטי הזה מספק 100 מ"ק של אוויר יבש ואיכותי, שמתאים לייבוש חדרים בנפח כולל של 50 מ"ק כמו-גם ייבוש ארונות חשמל ובקרה בזמן שיא.

המכשיר מצויד במונה שמחשב את צריכת הזרם, והוא מסוגל לפעול ביעילות בטווח טמפרטורות החל ב- 20°C – ועד 40°C, כלומר, בטווחי לחות וטמפרטורה בהם ייבשן עיבוי קלאסי פחות יעיל.

ניתן להפעיל את הייבשן על-ידי "היגרוסטט" חיצוני שבאמצעותו ניתן לשלוט בתנאי לחות מינימום ומקסימום בהם היבשן פועל, ללא צורך שיעבוד ללא הפסקה (במיוחד כשהייבשן מותקן בתוך מבנים הסטוריים, מוזיאונים וכיו"ב).

למכשיר מארז פלסטיק נאה, אדום ועמיד שמגן על המכללים הפנימיים ומבליט את נוכחות המכשיר בכל מקום בו הוא מוצב ומשרה ביטחון ורוגע.

הייבשנים החדשים של בלפור כבר הוכיחו את עצמם בייבוש מבנים וייבוש תת רצפתי באינספור נזקי מים באירופה, בארה"ב ובישראל.

בלפור ישראל חידשה את צי היבשנים המפואר שלה במספר רב של יבשני ספיחה מדגם AD-BELFOR 10 ותשמח להעמידם לרשותכם בעת הצורך.

למידע נוסף מוזמנים ליצור עמנו קשר לטלפון: 1-800-380-000, או באמצעות טופס הפנייה באתר.